RB 91 Szilikon sarokemelő

RB 91 Szilikon sarokemelő
Méretek

Alkalmazás

Az RB-91 Szilikon sarokemelő kiváló támaszt biztosít a sarok és a boka számára, csökkenti az itt fellépő fájdalmat és duzzanatot. Enyhíti a talpi ín gyulladás, csontsarkantyú és izomhúzódás okozta lábfájdalmakat, a minden lépésnél jelentkező ütések és feszültség csillapításával. A szilikon sarokemelő célja, hogy kényelmesebbé tegye a járást. Nem szolgál a lábak orvosi állapotának kezelésére, és nem helyettesíti az ortopédiai eszközöket sem.

Használati útmutató

Távolítsa el a cipőjében lévő talpbetéteket, majd helyezze be az RB-91 szilikon sarokemelőt mindkét cipőjébe. Ügyeljen rá, hogy megfelelően illeszkedjen a sarokemelő a cipő sarok részébe.

Tisztítás

Meleg langyos vízzel, semleges mosószerrel törölje át a talpbetétet és tisztítás után győződjön meg arról, hogy a termék teljesen száraz, mielőtt használná.

Méretek

Méret Cipőméret (EU)
S 35 - 38
M 38 - 41
L 42 - 44

 

Felhasznált anyagok

Szilikon

Figyelmeztetések

A termék nem hőálló. Nagy hőmérsékletnek kitéve veszít tulajdonságaiból, ezért ne tegye ki 120°C feletti hőmérsékletnek. A terméket használja rendeltetés szerint, és ne kombinálja más termékekkel. Amennyiben allergiás a latex és gumi anyagokra ellenőrizze a felhasznált anyagokat. Ha a termék tartalmaz ilyen anyagokat, használjon pamut aláöltözőt, hogy elnyelje a nedvességet és az izzadtságot.

Részletek
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem
Adatok
Cikkszám
RB-91